20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σερβία: Προεπιλογή με Ποκουσέφσκι και Νέντοβιτς! (vids)

Όλη η Ευρώπη κινείται σε ρυθμούς Προολυμπιακού τουρνουά. Σχεδόν 40 ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά οι «εκλεκτοί» της Σερβίας φαίνεται να έχουν ξεκαθαριστεί. Μεταξύ των επιλαχόντων είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Σύμφωνα με το «Mozzartsport» o oμοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σερβίας και προπονητής της Φενέρμπαχτσε , Ιγκόρ Κοκόσκοφ κατά κύριο λόγο έχει καταλήξει στους παίκτες που θα επιλέξει για το Προολυμπιακό τουρνουά. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Κοκόσκοφ θέλει να έχει στην διάθεση του τον «άσο» του Παναθηναϊκού Νεμάνια Νέντοβιτς, ωστόσο οι επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθιστούν περισσότερη περίπλοκη την υπόθεση του. Παράλληλα ο «εκλέκτορας» της Εθνικής Σερβίας σκοπέυει να «ενεργοποιήσει» εκ νέου τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την εθνική ομάδα ύστερα απο την επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς να τον «κόψει» το 2019.

Επιπλέον ο Κοκόσκοφ θέλει στην Εθνική τόσο τον Ποκουσέφσκι, όσο και τον  Φιλίπ Πετρούσεφ, όμως και οι δύο περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες. Αρχικά, όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού η Σερβία αναμένει το πράσινο φως απο τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ ο Πετρούσεφ έχει δηλώσει συμμετοχή για το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην Εθνική να μην είναι βέβαιη.

Τέλος, σε πρώτο στάδιο ο Κοκόσκοφ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα καθώς θα αργήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους στο ΝΒΑ. Παρολαυτα σε περίπτωση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι παραπάνω θα είναι διαθέσιμοι...

https://www.youtube.com/watch?v=9XKrkpd6TTk

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ