22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σερί ήταν και πάει (vids)

Το σερί των έξι διαδοχικών νικών ανήκει στο παρελθόν για τους Μιλγουόκι Μπακς, που έχασαν με 118-112 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην «Chesapeake Energy Arena».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27π. και δεκαοκτώ ριμπάουντ, μαζί με τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη, δεν «έφθασε» για τα «ελάφια» ώστε να αποφύγουν την ήττα από τις «βροντές» που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Πολ Τζορτζ με 36π. και δεκατρία ριμπάουντ και «τριπλό» το Ράσελ Ουέστμπρουκ με 13π., ισάριθμα ριμπάουντ και έντεκα ασίστ. Αυτό ήταν το 34ο φετινό double double του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ. Άλλους 22π. είχε ο Κρις Μίντλετον και 19π. ο Μπρουκ Λόπεζ.

https://www.youtube.com/watch?v=70NH0QcPn7U

«Έκαναν καλή δουλειά στο μαρκάρισμά μου. Με αντιμετώπιζαν πολλοί παίκτες, έκαναν αλλαγές στην άμυνα και γέμιζαν τη ρακέτα με πολλά κορμιά. Προσπάθησα να παραμείνω επιθετικός και ήξερα πως κάποια στιγμή θα έρθουν οι πόντοι. Ακόμη κι αν ήμουν άστοχος στην αρχή, έπρεπε να επιμείνω. Ο Πολ Τζορτζ κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, έκανε τα πάντα και καθάρισε το παιχνίδι για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ», παραδέχθηκε μετά το τέλος του ματς ο «Greek Freak».

https://www.youtube.com/watch?v=G4NbtmJCcrQ

https://www.youtube.com/watch?v=FtrjoK2iReY

https://www.youtube.com/watch?v=FEh7p3KDeuI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ