20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Χρειάζεται κάτι παραπάνω” (vid)

Το Λαύριο ηττήθηκε με διαφορά στον τρίτο αγώνα των τελικών της Basket League από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Χρήστος Σερέλης έκανε λόγο για την άμυνα της ομάδας του, για την παρουσία των Μπρέι και Μπέντιλε, αλλά και τον τέταρτο αγώνα στο Λαύριο.

"To παιχνίδι είναι πολύ κοντά στο σκορ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ, αλλά η εικόνα μας δεν έχει σχέση, ήταν πολύ καλύτερη σήμερα σε πολλά σημεία", τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου μιλώντας στην ΕΡΤ.

"Η πίεση που προσπαθούμε να ασκήσουμε δημιουργεί κάποια προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα είχαμε την ατυχία ο Μπρέι να είναι πολύ εύστοχος, που είναι ένας πολύ καλός παίκτης έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν είχαμε και απάντηση στην επιθετικότητα του Μπέντιλ. Ήταν κάτι που μας έφθειρε πολύ και ψυχολογικά, γιατί όταν "τρως" πολλά εύκολα καλάθια και δεν μπορείς να αντιδράσεις σε επηρεάζει. Χάσαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Χρειάζεται κάτι παραπάνω για να κάνεις το διπλό εδώ. Στο Λαύριο πιστεύω θα είμαστε και πάλι πολύ ανταγωνιστικοί".

Η πίεση του Λαυρίου και τα οχτώ κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο δείχνουν τον τρόπο που θέλει να αγωνιστεί η ομάδα: "Ναι.. 100% είναι έτσι. Θέλουμε τα κλεψίματα, θέλουμε την άρνηση στην πάσα. Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε δύναμη και όγκο, στο 5-5 έχουμε μεγάλο μειονέκτημα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα για τη συνέχεια. Στον δεύτερο αγώνα οδηγήσαμε σε λάθη τον αντίπαλό μας, του δημιουργήσαμε εκνευρισμό και δεν ήταν εύστοχος. Δεν μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα είναι πιο κλειστό το επόμενο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με τον σημερινό αγώνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ