19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σερέλης: «Χάσαμε λίγο το μυαλό μας» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να χάνει μέχρι και με 10 πόντους από τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά να παίρνει τελικά το δωδέκατο ροζ φύλλο αγώνα στην Basket League. 

O τεχνικός του Λαυρίου μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης και παρά το θετικό αποτέλεσμα έκανε την αυτοκριτική του, στεκόμενος στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του σε κάποιες φάσεις. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι λίγο δύσκολο να κρατήσουμε τη φόρμα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Κολοσσός παρότι ξεφύγαμε δύο φορές με δέκα πόντους, δεν έφυγε από το πλάνο της, γιατί έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς χάσαμε λίγο το μυαλό μας και σκεφτήκαμε περισσότερο από όσο πρέπει για την προσωπική μας εμφάνιση. Επειδή δεν έχουν την εμπειρία που επιβάλλεται, θεώρησαν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί, έκαναν το κομμάτι τους. Όλα αυτά πρέπει να τα βελτιώσουμε. Ευτυχώς στο φινάλε ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Το κλειδί ήταν οι αλλαγές στα τελευταία λεπτά. 

Προφανώς θα έρθουν οι ήττες, αλλά το θέμα είναι να παίζουμε με τον τρόπο που θέλουμε και σήμερα για πάνω από 20 λεπτά δεν το κάναμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για μας, δεν υπάρχουν παιχνίδια που κερδίζονται με τη φανέλα και σήμερα κινδυνέψαμε να χάσουμε. Αυτή η χρονιά είναι πέρα των προσδοκιών μας και πρέπει να τη χαρούμε, για να δούμε το ταβάνι της ομάδας»

Για το αν έχει προσωπικές φιλοδοξίες: «Ονειρεύομαι μαζί με την ομάδα κι αν μπορώ να πετύχω κάτι εκτός ομάδας, θα το κυνηγήσω με την ίδια αγάπη, όπως το κάνω εδώ». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ