17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σερέλης: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Ο Χρήστος Σερέλης είδε το Λαύριο να χάνει με ανατροπή από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ωστόσο κρατάει τα όσα καλά έχει δείξει η ομάδα του μέχρι τώρα
 
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
 
«Σήμερα ήμασταν σε πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα πολύ καλοί. Εκεί που φάνηκε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε ξεφύγει, το κοντό σχήμα του Προμηθέα μας δημιούργησε προβλήματα. Δώσαμε εύκολα λέι απ στον Προμηθέα, κάναμε κακές επιλογές και δυστυχώς χάσαμε. Δεν έχει να κάνει με εμπειρία και απειρία. Είχαμε δουλέψει και περιμέναμε το press του Προμηθέα, αλλά στο τέλος κάναμε λάθη που μας στοίχισαν το παιχνίδι».
 
Για το αν κρατάει κάτι από τον αγώνα: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν είναι τυχαία η σειρά των νικών. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Προμηθέα κάναμε πάνω από 20 λάθη και με τόσα πολλά είναι δύσκολο να κερδίσεις»
 
Για τις απουσίες: «Δύσκολο είναι σε κάθε παιχνίδι αλλά το σκορ τα λέει όλα. Ο Προμηθέας υπερείχε στους ψηλούς αλλά είχαμε διάθεση κι ενέργεια και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι».
 
Για τον Ανοσίκε: «Είναι έμπειρο και δυνατό παιδί, θα φέρει όγκο, ριμπάουντ κι εύκολα καλάθια. Θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουν την καλή μας εικόνα και με πιο καλές ομάδες».
 
Για το αν η ήττα είναι προσγείωση: «Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η ήττα, έχουμε κάνει 8 σερί νίκες. Έχουμε νικήσει όλες τις μεγάλες ομάδες. Προφανώς θα δούμε τα λάθη μας αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτή η ήττα. Και η τύχη έπαιξε ρόλο. Έβαλε ο Λούντζης μεγάλα σουτ, μπράβο του, δεν είναι προσγείωση. Είμαστε ταπεινοί και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ