17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σερέλης: “Να κληρώνουν απευθείας το Παναθηναϊκός-Λαύριο” (vid)

To Λαύριο πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ηττήθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, έχοντας μια σημαντική απουσία. Αυτή του Τάισον Κάρτερ, ο οποίος πλέον ανήκει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό και όχι μόνο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

"Ήταν μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο προπονητής του Λαύριου και συνέχισε: "Η ομάδα δεν αγωνίστηκε έτσι όπως θέλαμε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πάρα πολλοί οι 53 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος για να κάνεις διπλό στο ΟΑΚΑ. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Είναι δύσκολο να νικήσεις μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού μόνο από την επίθεση. Θέλουμε δουλειά και να βελτιώσουμε την ένταση στους αγώνες μας. Να μην έχουμε μεγάλες διαφορές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τουλάχιστον είναι θετικό ότι χρησιμοποιήσαμε τους νέους παίκτες και τα νέα παιδιά, όπως ο Φιλοξενίδης και ο Σπρίντζιος. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό το κομμάτι. Περιμένουμε τις ενισχύσεις που θα έρθουν για να είμαστε ανταγωνιστικοί στη μετά-Κάρτερ εποχή. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο κορονοϊός είναι πολύ επικίνδυνος, ακόμα κι αν είσαι εμβολιασμένος κι αν προσέχεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία".

Κάνοντας έναν απολογισμό για το 2021 και το Λαύριο σχολίασε: "Ήταν ιδανική για την ομάδα μου. Πήγαμε στους τελικούς, παίξαμε για πρώτη φορά στο BCL. Όταν ξεκινούσαμε τη σεζόν πέρσι, δεν το είχαμε ονειρευτεί. Η δουλειά που κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια φαίνεται πως βγαίνει και δεν είναι τυχαία. Πατάμε γερά στα πόδια μας. Προφανώς και θα κάνουμε λάθη, αλλά είμαστε συμπαγείς και ενωμένοι. Αποδείξαμε ότι είμαστε υπολογίσιμη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Όταν ρωτήθηκε αν θα έδινε κάποια συμβουλή στον Κάρτερ, απάντησε: "Είναι ικανός. Εμείς δίνουμε ευκαιρίες σε κάποιους ανθρώπους. Εφόσον κάνουν λάθη στην καριέρα τους, να μπορούν να τα διορθώσουν μέσω της ομάδας μας, που δεν έχει την ίδια πίεση με άλλους, μεγαλύτερους συλλόγους. Το μόνο που του είπα είναι ότι πάει σε ένα άλλο επίπεδο και τώρα είναι τεράστιες οι απαιτήσεις. Δεν είναι σαν το Λαύριο. Πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλα. Έχει την ικανότητα και δεν έχει εγωισμό, παρότι είναι τεράστιος σκόρερ. Σ’ αυτές τις ομάδες κάποιοι παίζουν για τους υπόλοιπους".


 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ