23.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Σερέλης: «Μάτς της χρονιάς για μας αυτό με τον Κόροιβο το Σάββατο»

Στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της Αμαλιάδας, εστίασε τις δηλώσεις του ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης.

«Ηρθαμε να παίξουμε ένα ματς που σχεδόν την τελική του έκβαση όλοι ήξεραν ποια θα είναι. Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από το πως ξεκίνησε το παιχνίδι για εμάς. Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ δυνατός, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε μία καλή αντίδραση στη μέση του αγώνα. Βγάλαμε κάποια καλά στοιχεία. Το Σάββατο με τον Κόροιβο έχουμε το ματς της χρονιάς, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι κρίμα να πάει στράφι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό» τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των φιλοξενουμένων, ενώ
ο Μιχάλης Περράκης από την πλευρά του πρόσθεσε: «Για μας αυτά τα ματς είναι πολύ δυνατά τεστ τα οποία χαιρόμαστε να παίζουμε, όμως άλλα είναι τα ματς που κυνηγάμε. Το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε όλη τη χρονιά. Για το ματς με τον Ολυμπιακό ξέραμε πόσο δύσκολο είναι αφού παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάποια πράγματα τα καταφέρμα και άλλα όχι. Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και να ξαναπώ πως εμείς παίζουμε το Σάββατο τελικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ