20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Η ομάδα έφτασε τον ουρανό της, συνεχίζει να πετάει” (vid)

O Χρήστος Σερέλης ήταν αδύνατο να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Και γιατί να το κάνει άλλωστε. Το Λαύριο συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα και χαράζει το δικό του δρόμο στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Λαυρίου, δήλωσε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Είδατε πως ήρθε η ΑΕΚ σήμερα να παίξει, ήταν πολύ αποφασισμένη, είναι ομάδα που ξέρει να παίζει για τίτλους. Είδατε πως πήγε να στραβώσει το παιχνίδι. Αλλά τα παιδιά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, παιδιά που δεν είχαν βοηθήσει τις προηγούμενες φορές, βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε τον Γερομιχαλό τραυματία, είχαμε προβλήματα μεφ άουλ. Αυτή η ομάδα δεν σταματά πουθενά, έχει πολύ μεγάλη όρεξη. Δεν με ενδιέφερε καν το αποτέλεσμα στην παράταση. Ήμουν πολύ γεμάτος και ευτυχισμένος με αυτά που έχει κάνει η ομάδα στο παρκέ.

Δεν έχει να κάνει με την πρόκριση. Κακά τα ψέματα, δεν χτιστήκαμε για να πάρουμε το Κύπελλο.

Κάθε παιχνίδι είνα μια τεράστια πρόκληση. Έχουμε να παίξουμε τώρα με το νικητή του Παναθηναϊκός – Περιστέρι. Δεν σκεφτόμαστε καν τι θα γίνει μετά. Ποια είναι η πρόκληση για εμάς; Παίζουμε συνέχεια με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, που έχουν διπλά παιχνίδια, κυνηγούν τίτλους κι εμείς είμαστε ακόμη εδώ και προσπαθούμεμε την ομάδα που έχουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει!

Δεν σκεφτόμαστε το κύπελλο. Και δεν το λέω γιατί φοβάμαι ή για να μην αγχώσω την ομάδα. Αλλά ξέρω για ποιο λόγο έχει χτιστεί η ομάδα και τι θέλει να κάνει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε. Βλέπετε τι πάθος και τι ενέργεια βγάζει. Μάλλον  αυτοί που πάνε για το κύπλλο πρέπει να προσέχουν περισσότερο εμάς.

Δεν έχω άγχος. Η ομάδα κάνει υπερβάσεις συνέχεια, έχει ξεπεράσει τα όρια και τον ουρανός της και παρά το ότι βρίσκεται στον ουρανό της, πετάει καλά.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το παιχνίδι εντός για το πρωτάθλημα, καθώς δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα γίνει ο ημιτελικός. Θα προσπαθήσουμε για τη συνέχεια, τα παιδιά είναι προσγειωμένα. Για μένα το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα παρουσιάζει ένα μπάσκετ που μας αρέσει να παίζουμε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ