22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σερέλης: «Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι έχουμε στόχο το πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Λαυρίου μέσα στην έδρα του Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League με 79-75.

Ο προπονητής της ευχάριστης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται να δηλώσει ότι η ομάδα του στοχεύει στο πρωτάθλημα, απλώς το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να μην πέσει η απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πλέον επειδή ο μεγαλύτερος στόχος έχει επιτευχθεί και είμαστε πολύ ψηλά. Θέλουμε να κρατάμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θα ήταν όνειρο το καλοκαίρι η τετράδα, αλλά θέλουμε να είμαστε σοβαροί και σωστοί. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι με ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της. Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση. Είχαμε προβάδισμα για 40 λεπτά. Οι ομάδες που παίζουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου δεν τα παρατούν. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το ματς».

Για το ότι η ομάδα του δεν ζαλίζεται από την κορυφή και πως διατηρεί τους παίκτες της: «Είναι δύο πράγματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ποιότητα των παικτών. Θέλουν να πάνε την ομάδα ψηλά για τους εαυτούς τους αλλά και για την ομάδα. Παίζει ρόλο ο τρόπος που δουλεύουμε με πρώτο και καλύτερο τον Ισίδωρο Κουτσό. Πάντα βάζουμε κίνητρα στην ομάδα. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εικόνα μας».

Για τον Στράτο Βουλγαρόπουλο: «Ο Στράτος είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για εμάς και την ομάδα. Τον έχουμε υπογράψει για τρία χρόνια. Προσπαθούμε να τον εντάξουμε με ουσιαστικό χρόνο. Ξέρει για ποιο λόγο μπαίνει. Βοηθάει και δεν μπαίνει για να συμπληρώσει την ομάδα. Εναπόκειται σε αυτόν για να δουλέψει σκληρά και να είναι πολύ βασικό κομμάτι του χρόνου».

Για το αν θέτει στόχο το πρωτάθλημα: «Δεν φοβόμαστε να το πούμε. Δεν είναι ότι δεν θα κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό να μην πέσει η απόδοσή μας. Μπορεί να μην φτάνει η καλή απόδοση για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ ή τον Προμηθέα αλλά είναι σημαντικό να κρατήσουμε την υπόθεση. Έχουμε την ευκαιρία για τις 15 νίκες και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ρεκόρ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ