19 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σενγκέλια: «Περίεργη η φετινή σεζόν» (vid)

Ο Τορνίκε Σενγκέλια βρέθηκε ως φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κάιλ Χάινς και μίλησε για την φετινή Εuroleague και τις δυσκολίες της, για την παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την φυγή του από την Μπασκόνια αλλά και την συνεργασία του με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Κάιλ Χάινς επέστρεψε με νέο επεισόδιο της εκπομπής του «A quarter with Kyle Hines» και αυτή τη φορά είχε ως καλεσμένο τον παίκτη της πρώην ομάδας του, Τορνίκε Σενγκέλια, και μίλησαν για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα όπως το μπάσκετ σε καιρούς πανδημίας, για την νέα πρόκληση στην καριέρα του Γεωργιανού παίκτη αλλά και τα συναισθήματα που είχε όταν αποχαιρέτησε την Μπασκόνια.

Αρχικά ο Σενγκέλια ανέφερε: «Αυτή η σεζόν είναι κάπως περίεργη, παράξενη σεζόν, επειδή τα περισσότερα παιχνίδια που παίζουμε γίνονται χωρίς κόσμο και όλους τους περιορισμούς που έχουμε και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με τον ιό. Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Euroleague για την οργάνωση του τουρνουά. Δεν είναι πολύ εύκολο και είναι πολλές ομάδες σε πολλές χώρες που εμπλέκονται και το αν οργανώνεις παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο είναι εκπληκτικό» ενώ συνέχισε:

Αλλά στο τέλος της ημέρας προσαρμοζόμαστε. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν, και όλα όσα θέλουμε είναι να είμαστε επαγγελματίες και να παίζουμε μπάσκετ. Όταν αυτός είναι ο στόχος σου γίνεται λίγο ή περισσότερο εύκολο. Και μέχρι ώρας όλα καλά. Θα μπορούσα να το πω έτσι. Ελπίζω στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν πολλά πράγματα να αλλάξουν, αλλά το σημαντικότερο που θέλω να αλλάξει είναι να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Για την Μπασκόνια υποστήριξε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αλλά το γεγονός ότι έφυγα ως πρωταθλητής από την Ισπανία μου άφησε μία μικρή χαρά. οπότε έφυγα από εκεί έχοντας πραγματοποιήσει τους στόχους μου και το όνειρό μου να αναδειχθώ πρωταθλητής στην πόλη αυτή. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί και αξίζουν τα καλύτερα. Από την πρώτη μου χρονιά μέχρι να φύγω ο δρόμος που μεγάλωσε ο οργανισμός ήταν απίστευτος. Ένιωσε ότι έδωσα ότι είχα και θεωρώ ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω και να ψάξω άλλες προκλήσεις».

Δείτε τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ