31.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Σενγκέλια: «Δεν έχω να πω τίποτα για την ΤΣΣΚΑ, έχω ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο»

Εδώ και κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο, οι φήμες που θέλουν τον Τορνίκε Σενγκέλια να βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεταγραφή από τη Μπασκόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας οργιάζουν.

Ο αρχηγός των Βάσκων, εκπροσώπησε την ομάδα στην Συνέντευξη Τύπου, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης από το ξενοδοχείο που βρίσκονται οι ομάδες, εν όψει της αυρινής επανέναρξης της ACB και έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, δηλώντας απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο της ομάδας του, που είναι η κατάκτηση του τίτλου και υπενθυμίζοντας ότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπασκόνια. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 28χρονος Γεωργιανός φόργουρντ: «Δεν έχω να πω τίποτα για την ΤΣΣΚΑ. Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Μπασκόνια και όλη η συγκέντρωση μου είναι σε αυτή την ομάδα και αυτό το τουρνουά. Το μυαλό μου είναι μόνο εδώ, πουθενά αλλού. 

Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με αισιοδοξία. Περνάμε μία δύσκολη φάση τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τη ζωή γενικότερα, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατόν. Προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε για το τουρνούα. Σε αυτή τη φάση προσπαθώ να σκέφτομαι όσο λιγότερο γίνεται. Αύριο ξεκινάνε τα παιχνίδια και είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί». 

Ακόμη ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή των Λόυκα Βιλντόζα και Τζέισον Γκρέιντζερ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ότι όλες οι ομάδες, έχουν πλέον ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ