21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σενάρια για Λου στους Νετς

Επισήμως οι Μπρούκλιν Νετς δεν αναζητούν προπονητή, καθώς παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν και είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά του Ζακ Βον. Όμως ο Βον είναι υπηρεσιακός και η λογική λέει ότι την επόμενη σεζόν θα χρειαστούν έναν κανονικό head coach.

Και κάπου εδώ κάποια δημοσιεύματα στις ΗΠΑ φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Τάιρον Λου. Του προπονητή με τον οποίον κέρδισαν πρωτάθλημα οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχοντας στο ρόστερ τους εκτός από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, και τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο οποίος πλέον παίζει στους Νετς, κάτι που ευνοεί τα σενάρια επανένωσής τους. Παρόλο που ο Ίρβινγκ φεύγοντας από το Κλίβελαντ υπονόησε ότι είχε προβλήματα στις σχέσεις του με ΛεΜπρόν και Λου. Αργότερα όμως αναθεώρησε, ενώ και ο Τάιρον Λου φέρεται αυτό τον καιρό θετικός στην προοπτική να δουλέψει στους Νετς.

Πάντως τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Όχι μόνο επειδή υπάρχει lockdown, αλλά και διότι είναι ακόμα πιθανό να αρχίσει ξανά η σεζόν. Και ως βοηθός του Ντοκ Ρίβερς στους Κλίπερς ο Λου βάσιμα να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Μόλις τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτή η σεζόν, θα μπορέσει ενδεχομένως να γίνει άλλου είδους συζήτηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ