17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Σειρήνες» από το εξωτερικό για Πετανίδη (vid)

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για τις ικανότητες του είναι ο 15χρονος, Γιώργος Πετανίδης, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, έχοντας απασχολήσει τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και ομάδες από το εξωτερικό.

Ο ταλαντούχος αθλητής, ο οποίος έχει αγωνίζεται με τις υποδομές του ΠΑΟΚ, έχει μπει στο στόχαστρο της Ισπανικής Σαραγόσα και την Ιταλικής Stella Azzurra, οι οποίες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους είτε να πάρουν τα δικαιώματα του και τον αφήσουν να αγωνιστεί μέχρι να ενηλικιωθεί στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Σαραγόσα φιλοξένησε στις αρχές του καλοκαιριού την οικογένεια του νεαρού παίκτη και τον εκπρόσωπο του για να γνωριστούν και να δουν το πρόγραμμα λειτουργίας από κοντά. Το πρόγραμμα της Σαραγόσα θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων στο κομμάτι της ανάπτυξης και ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών σε ολόκληρη την Ευρώπη , άλλωστε στο δυναμικό τους έχουν αθλητές από την Αφρική , από την Λατινική Αμερική και από την Ανατολική και κεντρική Ευρώπη . 

Η οικογένεια του ταλαντούχου νεαρού αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση της για το επόμενο καθοριστικό βήμα της καριέρας του αφού επισκεφθεί την επόμενη βδομάδα και την Ρώμη ώστε να δει τον κορυφαίο σύλλογο για την ανάπτυξη νεαρών αθλητών στην γείτονα χώρα . Η Stella Azzurra είναι η ομάδα που διεκδίκησε το τίτλο της Ευρωλίγκα U18 2018 όπου έχασε την πρώτη θέση από την Lietuvos Rytas, και είναι επίσης μια ομάδα πολυεθνική που ενδιαφέρεται πολύ έντονα για να εντάξει τον Πετανίδη στο ρόστερ της και να τον αναδείξει .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ