19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σεζόν 50 αγώνων στο ΝΒΑ

Οι διαπραγματεύσεις για τη σεζόν 2020-21 συνεχίζονται στο ΝΒΑ. Ομάδες, ΝΒΑ και παίκτες δεν συμφωνούν στο πότε θα γίνει το τζάμπολ. Μόνο που τα δεδομένα διαμορφώνονται για την κάθε περίπτωση και ίσως καταλήξουν σε απόφαση 50 αγώνων.

Οι παίκτες θέλουν να αρχίσει η σεζόν στα μέσα Ιανουαρίου, ώστε να έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα σεζόν. Ειδικά οι βετεράνοι. Αν γίνει αυτό το ΝΒΑ ξεκαθάρισε πως θα μιλάμε για 50 αγώνες, καθώς οι χορηγοί και κυρίως η τηλεόραση δεν θέλει να τραβήξει η σεζόν πέρα από τα μέσα Ιουλίου, καθώς υπάρχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως τονίζει ο Μαρκ Στάιν.

Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή για τους παίκτες είναι πως με σεζόν 50 αγώνων, θα υπάρχει αντίστοιχη μείωση και στα χρήματα που έχουν να παίρνουν. Είναι σίγουρα κάτι που θα τους βάλει σε δεύτερες σκέψεις.

Η πρόταση του ΝΒΑ κάνει λόγο για 72 αγώνες, το οποίο σημαίνει πως κάθε ομάδα θα δώσει περίπου 14 παιχνίδια το μήνα με την κανονική περίοδο να τελειώνει το Μάιο και τα play offs να ολοκληρώνονται το αργότερο στα μέσα Ιουλίου πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. 

Η προθεσμία για να βρεθεί μία λύση έληγε σήμερα, αλλά όπως είπε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σε ΜΜΕ περιμένει να υπάρξει άλλη μία, η τέταρτη, παράταση στις διαπραγματεύσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ