24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Σεβαστείτε τον κόπο των παικτών μου»

Ο Αίας Ευόσμου κλήθηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να ξεπεράσει μεγάλα προβλήματα με τα δελτία των αθλητών του, ώστε τελικά να πάρει χθες (21/10) ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της ΔΕΚΑ, με τον προπονητή της ομάδας, Φοίβο Γυμνόπουλο, να εξαίρει μέσω του Northbasket.gr τους παίκτες του για τη σπουδαία τους προσπάθεια και να ζητά από φορείς του μπάσκετ το σεβασμό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Μετά και το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής, θεωρώ χρέος μου να μιλήσω και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές μου, οι οποίοι αξίζουν το σεβασμό όλων των παραγόντων του μπάσκετ (προπονητών, διαιτητών, παραγόντων, φιλάθλων), γιατί οι περισσότεροι είναι φοιτητές σε εξαιρετικές σχολές και παρότι ερασιτέχνες δουλεύουν, προσπαθούν, αφιερώνουν χρόνο επαγγελματιών στο μπάσκετ, έχουν όνειρα και στόχους και προσπαθούν με απόλυτες θυσίες να τα καταφέρουν.

Είναι άδικο για αυτούς να αγωνιζόμαστε τις δυο πρώτες αγωνιστικές χωρίς τα δελτία τεσσάρων για την πρώτη αγωνιστικη και δύο την 2η αγωνιστική! Θα παρακαλέσω όλους τους φορείς, να σεβαστούν τον κόπο και την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Με απόλυτη ταπεινότητα και με μοναδικό σκοπό το καλό των παιδιών και του μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ