24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαχπατζίδης : «Για την έκπληξη στην Θεσσαλονίκη»

Στην πόλη του επιστρέφει ο Γιάννης Σαχπατζίδης, όπου δυστυχώς λόγου του τραυματισμού του θα δει το Μεσολόγγι να φιλοξενείται στην Πυλαία (9/1, 17:00) από τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου μετά το αρχικό 3/3, μετράει 7 συνεχόμενες ήττες, και ψάχνει τη νίκη ώστε να ανασάνει βαθμολογικά, με τον Έλληνα σέντερ να αναφέρει στο μπλοκ του στον ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα του ψάχνει την έκπληξη :

«Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα επιθυμούσαμε καθώς δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το σερί των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων. Κρατάμε την εμφάνιση κυρίως των δύο πρώτων δεκαλέπτων και δουλεύουμε για να γίνουμε ξανά το δεμένο σύνολο που παρουσιάστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Οι προσθήκες του Αλέξανδρου, του Γιουτζίν και του Τόντρικ, είναι σημαντικές και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα και μέσα στο παρκέ.

Το στοίχημά μας τώρα είναι, στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστούμε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πάμε να κάνουμε λοιπόν την έκπληξη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ