32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαρώνει ο Ντόντσιτς (vid+pic)

Έχει χάσει το… μέτρημα φέτος ο Λούκα Ντόντσιτς, καθώς κερδίζει το ένα μετά το άλλο τα βραβεία. Τελευταία ατομική διάκρισή του, ο τίτλος του καλύτερου νέου παίκτη του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 19χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού σάρωσε στην Ευρωλίγκα, διακρίνεται πλέον και στην ACB. Μετά την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος νέος παίκτης της λίγκας, όντας μάλιστα ομόφωνα πρώτος στις προτιμήσεις των παικτών, των προπονητών, των δημοσιογράφων και τω φιλάθλων. Φυσικά, αποτέλεσε και μέλος της κορυφαίας πεντάδας των νέων παικτών του ισπανικού πρωταθλήματος μαζί με τους Σίμον Μπίργκαντερ και Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι της Μπανταλόνα, τον Τζόναθαν Μπαρέιρο της Σαραγόσα και το Σέρχι Γκαρθία της Βαλένθια.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε ο πρώτος παίκτης που κέρδισε τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς του απονεμήθηκε και πέρυσι το ίδιο βραβείο. Πρώτος το κέρδισε το 2013-2014 ο Γκιγιέμ Βίβες (Μπανταλόνα) και ακολούθησαν οι Ντάνι Ντίεζ (Χιπουσκόα) και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Εστουδιάντες), πριν το κατακτήσει δις ο Σλοβένος.

https://www.youtube.com/watch?v=JLO3jVjlmYg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ