17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σαρωτικοί Πίστονς! (vids)

Οι Πίστονς συνεχίζουν το εξαιρετικό σερί, που τους έχει φέρει στην έκτη θέση της Ανατολής, δείχνοντας και με το 131-108 επί των Μπουλς, ότι... φορτσάρουν εν όψει playoffs.

Στην πέμπτη τους διαδοχική νίκη έφτασαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που «συνέτριψαν» τους αδύναμους Σικάγο Μπουλς με 131-108, εκμεταλλευόμενοι το σπίτι τους και πιστοποιώντας την ανοδική τους πορεία. Το κοντέρ γράφει πια 34-31 για τα «Έμβολα», που μοιάζουν να κερδίζουν από τους Μπρούκλιν Νετς την έκτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αποφεύγοντας τουλάχιστον τους Μπακς και τους Ράπτορς, ελπίζοντας παράλληλα ότι τρίτοι δε θα καταταγούν οι Σέλτικς.

Η διαφορά, επί της ουσίας, έγινε μέσα σε 24 λεπτά, μεταξύ δεύτερης και τρίτης περιόδου. Μετά το 31-32 του πρώτου δωδεκαλέπτου, 72 πόντοι ήταν αυτοί που «καθάρισαν» τους «Ταύρους», σε μια επιθετικά έξαρση του Ντιτρόιτ, που το έφερε προηγούμενο με 23 πόντους από το τέλος 36 λεπτών (103-80). Το υπόλοιπο διάστημα αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να «σβήνουν μηχανές», χωρίς να κινδυνεύσουν.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν εξαιρετικός, με 28 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, με τους Ρέτζι Τζάκσον (21 π., 6 ασ.) και Άντρε Ντράμοντ (16 π., 15 ρ.) να συμπληρώνουν μια ηγετική τριάδα. Στην απέναντι πλευρά, ο Ουέιν Σέλντεν είχε 18 πόντους, με τους Λάουρι Μαρκάνεν και Ότο Πόρτερ να σημειώνουν από 17 πόντους και έξι ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ