24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σαραγόσα: Ξαφνική παραίτηση από τον Ερνάντεθ!

Μετά από λίγους μήνες κοινής πορείας και συνεργασίας, ο Σέρχιο Ερνάντεθ μέσω ενός μηνύματος ανακοίνωσε την αιφνίδια αποχώρησή του από τον πάγκο της Σαραγόσα. Αντικαταστάτης του Αργεντινού προπονητή αναμένεται να είναι ο Λουίς Κασιμίρο.

Η Σαραγόσα εν μέσω αρκετών υποχρεώσεων, τόσο στο πρωτάθλημα που διεκδικεί την παρουσία της στα πλέι οφ, όσο και στο BCL, όπου θα δώσει το παρών στο Final 8, ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σέρχιο Ερνάντεθ από τον πάγκο του συλλόγου για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Οπότε στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Χιπουθκόα θα βρεθεί ο Σέρχιο Λαμούα.

Πλέον ο νέος προπονητής της Σαραγόσα που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να την φτάσει μέχρι το τέλος του Final 8 στο BCL είναι ο πολύπειρος προπονητής, Λουίς Κασιμίρο και αναμένεται να πιάσει δουλεία την ερχόμενη βδομάδα. Ο Κασιμίρο έχει στην πλάτη του μία πολυετή καριέρα στην προπονητική σε ισπανικούς συλλόγους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει ομάδα εκτός ισπανικών συνόρων.

Αυτό είναι το μήνυμα του Σέρχιο Ερνάντεθ:

"Γεια σε όλους.

Γράφω αυτές τις γραμμές για να σας πω ότι για προσωπικούς λόγους θα φύγω από την ομάδα. Η κατάσταση με κάνει λυπημένο, ήμουν (και είμαι) απόλυτα αφοσιωμένος στη Σαραγόσα. Η διοίκηση με φρόντιζε πάντα με τον απόλυτο σεβασμό.

Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω εδώ όταν έχω το μυαλό μου εντελώς στο τι συμβαίνει στην χώρα μου. Η ομάδα αξίζει έναν προπονητή να δώσει όλη την ενέργειά του σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Και ειλικρινά, δεν μπορώ να το κάνω σήμερα. Πρέπει να είμαι με τα παιδιά μου.

Ευχαριστώ για την αγάπη, για την κατανόηση και για τις καλές στιγμές. Ας ελπίσουμε ότι μια μέρα τα μονοπάτια μας θα σμίξουν ξανά.

Sergio Hernandez"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ