22.7 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαν στο… σπίτι τους (Vids)

Ήταν στο σπίτι τους και έδειχναν άνετα... Και οι τρεις γηπεδούχοι των πρωινών αναμετρήσεων δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους φιλοξενούμενους, φτάνοντας σε νίκες. Η ΜόραΜπανκ Ανδόρρα νίκησε τη Φουενλαμπράδα και πατάει πιο γερά στα playoffs.O Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός, εξαιτίας τραυματισμού.

H Μπανταλόνα έκανε μια σημαντική νίκη για τη σωτηρία της με την Μπιλμπάο να χάνει και να επιβεβαιώνει και μαθητικά την παρουσία της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Στράτου Περπέρογλου και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στα playoffs.

Και η Γκραν Κανάρια συνέχισε στο δικό της δρόμο με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Εστουδιάντες, εξασφαλίζοντας και αυτή μαθηματικά την παρουσία της στα playoffs. Πλέον μένει μόνο μία θέση κενή (αυτή που παίζεται ανάμεσα σε Ανδόρρα και Μπιλμπάο), καθώς την πρόκριση έχουν ήδη στα χέρια τους οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Βαλένθια, Ιμπεροστάρ Τενερίφε του Γιώργου Μπόγρη, Ουνικάχα Μάλαγα, Μπαρτσελόνα και Γκραν Κανάρια.

 

 

ΜόραΜπανκ Ανδόρρα – Φουενλαμπράδα 96-78

Για έναν ακόμη αγώνα η Ανδόρρα βρήκε τη δύναμη που χρειαζόταν από την έδρα της, ξεκίνησε από την αρχή όπως θα ήθελε και έφτασε στη νίκη επί της Φουενλαμπράδα χωρίς να απειληθεί σε κανένα απολύτως σημείο της αναμέτρησης. Το τελικό 96-78 τη βοηθά να έρθει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της, που είναι η παρουσία στα playoffs.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

Γκραν Κανάρια-Εστουδιάντες 104-86

Νίκη με μπόλικο θέαμα για την Γκραν Κανάρια επί της Εστουδιάντες σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε και σε μία άτυπη "κόντρα" ανάμεσα στον Πατσέτσνικς και τον Έντουιν Τζάκσον, οι οποίοι άφησαν το γήπεδο με 24 και 26 πόντους αντίστοιχα. Ο πρώτος πάντως είχε τον ουσιαστικό λόγο να πανηγυρίσει, αφού η ομάδα του πήρε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας και πολύ ωραίο μπάσκετ.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Μπανταλόνα-Μπιλμπάο 82-55

H Μπανταλόνα αυτή τη φορά κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και διέλυσε την Μπιλμπάο με το τελικό 82-55. Οι Βάσκοι για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αδύναμοι και έδειχναν από πολύ νωρίς να μην έχουν τη διάθεση να παλέψουν στο παρκέ. Η ήττα αυτή τους απομακρύνει λίγο περισσότερο από την όγδοη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ειδικά μετά τη νίκη της ΜόραΜπανκ Ανδόρρα επί της Φουενλαμπράδα.

Μία από τις εντυπωσιακές φάσεις της Μπιλμπάο στον αγώνα με τον Μάικλ Έρικ.

 

 

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ