25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαν… στο σπίτι της η Μπάγερν, με «σπασμένα φρένα» η Άλμπα (vids)

Άνετη και ωραία ήταν η Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό του γερμανικού Final Four, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό κόντρα στην οικοδέσποινα Ουλμ, εκεί όπου θα βρίσκεται και η Άλμπα που έκανε «περίπατο» κόντρα στην Μπαϊρόιτ.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την εκπληκτική εντός συνόρων πορεία της, φτάνοντας και στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Γερμανίας, μετά το 84-72 επί της Ουλμ. Παρά το γεγονός, ότι έπαιζαν στην έδρα της δεύτερης, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς επιβλήθηκαν πλήρως από το τρίτο δεκάλεπτο (67-57) κι έπειτα, για να πάρουν την πρόκριση, με τον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ να έχει 22 πόντους με 6/8 δίποντα, ενώ ο Ρέτζι Ρέντινγκ είχε 13 πόντους, με 7 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Οι 21 πόντοι με 9/10 δίποντα του Άιζακ Φότου, δεν ήταν αρκετοί για τους διοργανωτές.

Η Άλμπα Βερολίνου, λίγο αργότερα, «διέλυσε» με 96-74 την Μπαϊρόιτ. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φαινόταν... πού πήγαινε το έργο (22-30), με τους πρωτεουσιάνους να κάνουν «πάρτι» πάνω στο παρκέ και να παίρνουν το δεύτερο «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού. Ο Λουκ Σίκμα ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ρόμπιν Αμάιζε με 18 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ