17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σαν σήμερα το… Μamba out του Κόμπι και η 60αρα! (vid)

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια (13/4/2016) όταν θαυμάζαμε τον Κόμπι Μπράιαντ στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και της καριέρας του και έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σαν... βαρέλι σημειώνοντας 60 πόντους.

Ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ μπήκε στα βιβλία της ιστορίας του ΝΒΑ σαν ένα από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών πετυχαίνοντας ουκ ολίγα κατορθώματα και το φινάλε του δεν γινόταν να είναι... αθόρυβο με βάση την προσωπικότητά του αλλά και την πλούσια κληρονομιά που έχει αφήσει.

Τελευταίο παιχνίδι αντιμέτωπος με τους Γιούτα Τζαζ στο Staples Center όπου ήθελε να «χαιρετήσει» τους οπαδούς που τον παρακολουθούσαν επί 20 χρόνια συνεχόμενα και τον λάτρευαν ως τον ήρωα της πόλης, με τον δικό του τρόπο αφιερώνοντάς τους μια ακόμη αξέχαστη βραδιά.

Στο πλευρό του εκείνη την ημέρα και στις πρώτες θέσεις του γηπέδου η οικογένειά του να τον αποθεώσει στο τελευταίο αντίο του, με το άκουσμα της κόρνας να τον βρίσκει στο κέντρο του γηπέδου με ένα μικρόφωνο και  να ακούγεται από τα ηχεία του γηπέδου το διαχρονικό «Mamba out» όπου κανείς πιστός οπαδός του μπάσκετ δεν ήθελε να το ακούσει ποτέ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ