16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σαντ Ρος: «Με τρελαίνει το να είμαι σπίτι» (vid)

H σειρά των vlogs από τους παίκτες της Euroleague συνεχίζεται, με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής. Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουνρτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για τον κορωνοϊό, το πόσο του λείπει το μπάσκετ και για το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα. 

Για τον κορωνοϊό: «Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για όλους μας. Ακολουθούμε τα μέτρα, μένουμε σπίτι. Αν βεις έξω, πλένεις τα χέρια σου και κάνεις ο,τι είναι απαραίτητο ως μέτρο εναντίον του ιού»

Για το μπάσκετ: «Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ. Με τρελαίνει το να είμαι σπίτι και να μην κάνω τίποτα και είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει για όλους. Για φιλάθλους και παίκτες. Θέλω όμως όλοι να είναι υγιείς και να παίξουμε ξανά μπάσκετ, όταν είναι εφικτό».

Για το πως μένουν σε φόρμα: «Ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος, μας έχει δώσει πρόγραμμα για κάθε μέρα. Κάθε βδομάδα στέλνει νέο, μας προτείνει τι να κάνουμε στο σπίτι. Κατά τ' άλλα μένουμε στον καναπέ, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε παιχνίδια και όλα αυτά».

Για την ομάδα και την προσαρμογή του: «Όταν παίζαμε και είμασταν όλοι μαζί, όλοι έδειχναν την αγάπη τους και ήταν πολύ όμορφο. Ο Κάιλ Χάινς, ο αρχηγός μας, προσπαθούσε να με βοηθήσει, αλλά όλοι προσπαθούσαν πάντα να με βάλουν στο σωστό δρόμο, εντός και εκτός παρκέ, ήταν πολύ βοηθητικοί. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ