16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σαντ-Ρος : Μεταγραφικό ban από τη FIBA!

Απρόοπτο που θα βρει στο μέλλον μπροστά του αν δεν επιλυθεί, προέκυψε για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, καθώς τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφής από τη FIBA!

Συγκεκριμένα, η τιμωρία του Κουβανού γκαρντ του Παναθηναϊκού προέρχεται από οφειλή προς τον προηγούμενο μάνατζέρ του, ο οποίος δεν παρέλαβε την προμήθεια της μεταγραφής του παίκτη από την ΤΣΣΚΑ στην ΑΕΚ, και κινήθηκε δικαστικά κατά του άλλοτε πελάτη του. Η δικαίωση του από την FIBA, σημαίνει πως ο Σαντ-Ρος τιμωρείται από τη διεθνή ομοσπονδία και καλείται να καταβάλει αυτή την ανοικτή οφειλή στον προηγούμενο εκπρόσωπό του.

Μέχρι να γίνει η καταβολή της οφειλής, ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα να βγάλει δελτίο ή να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα. Αν και η διετής ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό έγινε προ της ανακοίνωσης της τιμωρίας από τη FIBA, και άρα είναι έγκυρη, ο παίκτης δεν θα μπορεί να ανανεώσει εκ νέου τη συνεργασία του με το "Τριφύλλι" ή να βρει κάποια άλλη ομάδα σε ενδεχόμενο τέλος της συνεργασίας αυτής. Επομένως, αυτό δεσμεύει την πλευρά του Κουβανού αθλητή να προχωρήσει στην επίλυση του ανοικτού αυτού ζητήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ