16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σαντ Ρος: Λαχτάρησε και περιμένει (vid)

Λαχτάρα επικράτησε στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Χάουαρντ Σαντ Ρος, με τον Κουβανό να γυρίζει το γόνατό του και να προκαλεί ανησυχία, αν και ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Για μια στιγμή, άπαντες στον Παναθηναϊκό ένιωσαν τον χρόνο να «παγώνει». Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος σε μια άμυνα είδε το γόνατό του να γυρίζει, με αποτέλεσμα να βγει εκτός γηπέδου κουτσαίνοντας, προμηνύοντας αρχικά για μια επερχόμενη άσχημη διάγνωση, σε μια στιγμή όπου είχε βρει το ρόλο και το ρυθμό του στην ομάδα.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Κουβανός φάνηκε να κάνει ποδήλατο, ώστε να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Και μόνο που έκανε γυμναστική, ωστόσο, για να διατηρήσει ζεστό το πόδι του, δείχνει πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη, αν και στο «τριφύλλι» θα περιμένουν τις εξετάσεις, που θα φανερώσουν το μέγεθος οποιασδήποτε ζημιάς.

Αυτή δεν ήταν, μάλιστα, η μοναδική, αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης σε μια διεκδίκηση είχε χτυπήσει και ματώσει στο πηγούνι, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να εφαρμόσει πάνω του ράμματα της στιγμής, ώστε να συνεχίσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ