17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σανς: Χάσμα με Έιτον (vids)

Οι Φοίνιξ Σανς ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για να επεκτείνουν πρόωρα το συμβόλαιο του Ντιάντρε Έιτον, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν.

Ο 23χρονος σέντερ επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του ντραφτ του 2018 από τους «ήλιους», με το ρούκι συμβόλαιό του να λήγει το 2023. Οι διοικούντες τον οργανισμό τον πλησίασαν για να του προσφέρουν νέα συνεργασία, όχι όμως πενταετή ούτε με το μάξιμουμ των αποδοχών (172,5 εκατ. δολάρια) όπως προβλέπεται από το ΝΒΑ. Αντ’ αυτού τού πρόσφεραν χαμηλότερο συμβόλαιο, σαφώς πιο… οικονομικό για εκείνους, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μη σταθεί δυνατό να καταλήξουν σε συμφωνία στις αρχικές συζητήσεις που είχαν.

https://www.youtube.com/watch?v=SMKr6hvn1nM

Ο Μπαχαμέζος σέντερ μπορεί να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, με τους Φοίνιξ Σανς ωστόσο να διατηρούν το δικαίωμα να τον κρατήσουν εφόσον ματσάρουν την προσφορά. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει free agent το 2023. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 69 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ κι είχε κατά μέσο όρο 16π., 10,6 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,2 κοψίματα, ενώ σε 22 παιχνίδια πλέι οφ οι μ.ό. του ήταν 15,8π., 11,8 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1,1 κοψίματα, με τους «ήλιους» να φθάνουν μέχρι τους τελικούς, αλλά να χάνουν τον τίτλο από τους Μιλγουόκι Μπακς.

https://www.youtube.com/watch?v=GF-9p7oClhI

https://www.youtube.com/watch?v=9HZFyDTFj7o

Από την άλλη, ο Λάντρι Σάμετ είπε το «ναι» για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τέσσερα χρόνια, αντί του ποσού των 43 εκατ. δολαρίων. Ο 24χρονος γκαρντ αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Μπρούκλιν Νετς και πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 9,3π., 1,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 61 αγώνες κανονικής περιόδου και 4,2π. και 1,8 ριμπάουντ σε δώδεκα αναμετρήσεις πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=FrErh_a-Qq4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ