14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σανς: Οι διαιτητές χαρίστηκαν στον Μπούκερ (vid)

Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε φάουλ στον Τζρου Χόλιντεϊ, αλλά οι διαιτητές στο «Fiserv Forum» έκλεισαν τα μάτια και δεν το σφύριξαν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Φοίνιξ Σανς εντός έδρας κι έκαναν το 2-2 στους τελικούς των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα… σφαλτσοσφυρίγματα, κατά τη διάρκεια του ματς. Ο 24χρονος γκαρντ των «ήλιων» θα έπρεπε να αποβληθεί με έξι φάουλ, οι ρέφερι όμως δεν του χρέωσαν την παράβαση απέναντι στον 31χρονο γκαρντ των «ελαφιών», τον οποίο… γκρέμισε στο παρκέ στην προσπάθειά του να τον σταματήσει, στην τέταρτη περίοδο. Έτσι, συνέχισε μέχρι τέλους, για να «σταματήσει» στους 42π.

https://www.youtube.com/watch?v=q60ZtqhC06Y

«Τι σημασία έχουν οι 42 πόντοι; Ο στόχος είναι να κερδίζουμε, οπότε όσα έγιναν σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν σημασία, πραγματικά. Δεν ξέρω τι συνέβη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαν δεκαεφτά επιθετικά ριμπάουντ, είχαμε δεκαεφτά λάθη, εμάς βαραίνει αυτό το αποτέλεσμα... Δεν τα καταφέραμε σε κρίσιμες κατοχές κι αυτό μας πλήγωσε. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παλεύουμε από νωρίς και στις δύο άκρες του γηπέδου. Έκανα το πέμπτο φάουλ μου σε προσπάθεια να πάρω ριμπάουντ από τον Τάκερ. Πρέπει να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας, να κάνουμε τη θεραπεία μας και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Να ακολουθήσουμε την ίδια ρουτίνα για το πέμπτο ματς», αρκέστηκε να δηλώσει μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ουισκόνσιν ο Ντέβιν Μπούκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=KIrP8Aa1Jcw

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ