24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σαμπόνις: «Η προετοιμασία αποτέλεσε πρόκληση»

Η Λιθουανία είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν ένα από τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, φιλοξενόντας μάλιστα ένα από τα ισάριθμα Προολυμπιακά Τουρνουά

Μετά από την καλύτερη, μέχρι την επόμενη, σεζόν του στο NBA, o Ντομάντας Σαμπόνις έβαλε τα πρασινοκίτρινα της Εθνικής Λιθουανίας και τέθηκε σε θέση μάχης για να ενισχύσει κι αυτός της προσπάθεια.

Μιλώντας στο επίσημο site της FIBA, o σταρ των Ιντιάνα Πέισερς ανέφερε: «Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά από τους οπαδούς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα έχουμε στο πλάι μας όσους περισσότερους οπαδούς γίνεται. Θα είναι ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι. 

Θα ήταν υπέροχο να πάμε στο Τόκιο. Άλλη μία Ολυμπιάδα για τη Λιθουνία θα σήμαινε πολλά για εμάς. Η πρετοιμασία αποτέλεσε μια πρόκληση, αλλά νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες. Είμαστε μαζί και προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία το συντομότερο δυνατόν». 

Η Λιθουανία βρίσκεται στο Group A του τουρνουά του Κάουνας μαζί με τη Βενεζουέλα και την Κορέα, ενώ στο Group Β βρίσκονται Πολωνία, Σλοβενία και Ανγκόλα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ