19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαμπόνις: «Είναι λυπηρό, παίξαμε καλό μπάσκετ»

Ένα διαιτητικό λάθος στέρησε από τη Λιθουανία την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη επί της Γαλλίας και, μαζί, την πρόκρισή της στα προημιτελικά του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η απογοήτευση στις τάξεις της «Λιέτουβα» είναι μεγάλη μετά τον αποκλεισμό τους από τις κορυφαίες οκτώ ομάδες της διοργάνωσης της Κίνα, έπειτα από την ήττα τους από τους «τρικολόρ». Αν και κατέθεσαν ένσταση για το εν λόγω ματς, δικαιώθηκαν εν μέρει από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία παραδέχθηκε μεν το λάθος της, αλλά εξήγησε πως το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει.

Ο πρόεδρος της Λιθουανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Άρβιντας Σαμπόνις, πήρε θέση για την απόρριψη της ένστασής τους από τη FIBA, εκφράζοντας την πικρία του. «Είναι λυπηρό που μερικές φορές οι παίκτες δεν αποφασίζουν για το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα, δεν μας νοιάζει. Τουλάχιστον, αντέδρασαν, οπότε αυτό δείχνει ότι παραδέχθηκαν το λάθος τους. Είναι κρίμα, γιατί παίξαμε καλό μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μετέφερε ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ