23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σαμίρ : «Ότι και να κάναμε δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε στο παιχνίδι»

Κατώτερη των προσδοκιών, και επηρεασμένη από την απουσία του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, Καλίφ Ουάιατ, εμφανίστηκε η Χάποελ Χολόν, και δεν μπόρεσε σε κανέναν σημείο να αντιδράσει απέναντι στην εκρηκτικότητα του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Ισραηλινής ομάδας, Νταν Σαμίρ, αναφέρθηκε στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του (βρέθηκε πίσω με 17-0), το οποίο ουσιαστικά έβγαλε την ομάδα του έξω από το παιχνίδι : «Αρχίσαμε άσχημα, δεν εκτελέσαμε καλά, είχαμε άσχημα σουτ. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε εύκολα μπροστά με διαφορά που ίσως δεν τον περίμεναν ούτε οι άνθρωποι του. Ότι και να κάναμε δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε. Δεν κάναμε φάουλ στην πρώτη περίοδο, ίσως θα έπρεπε αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εχω ξαναπαίξει σε τέτοια παιχνίδι με τέτοια εκκίνηση αλλά δεν κάναμε κάτι μετά το 17-0 στην πρώτη περίοδο και αυτό είναι μη αποδεκτό για εμάς».

Ο Κόρεϊ Ουόλντεν (15 π., 8 ριμπ., 8 ασίστ) από την πλευρά του αναφέρθηκε ακριβώς στο ίδιο γεγονός, τονίζοντας πως το 17-0, έκρινε την αναμέτρηση : «Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, κάναμε πολύ κακή αρχή, βρεθήκαμε στο 17-0. Αυτό έκανε δύσκολη την επιστροφή για εμάς. Στα υπόλοιπα δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ