25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαλούστρος: «Τα πάντα για τον Προμηθέα»

Ιδιαίτερο παιχνίδι θα είναι για το Χρήστο Σαλούστρο το κυριακάτικο (17/12, 18.00) του Προμηθέα Πατρών με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στο «Δημήτρης Τόφαλος», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, στο τελευταίο ματς για το 2017. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ εξήγησε πως η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο αποκλειστικός στόχος τους είναι να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς αφενός εμείς προερχόμαστε από ήττα στο Ρέθυμνο και αφετέρου επειδή ο Κολοσσός είναι μια πολύ σοβαρή και ποιοτική ομάδα. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και χρειαζόμαστε τον κόσμο της Πάτρας στο πλευρό μας για να τα καταφέρουμε. Προσωπικά, πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στη Ρόδο κι έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι από την πρώην ομάδα μου, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε για 40’ την Κυριακή (17/12) θα είμαστε αντίπαλοι κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει ο Προμηθέας».

Η προετοιμασία του Προμηθέα Πατρών ολοκληρώνεται το Σάββατο (16/12)  και ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του τους Λίποβι, Σκούφη, Ρέλεφορντ, Χολ, Γκίκα, Σανδραμάνη, Δημάκο, Σαλούστρο, Μιλόσεβιτς, Φαγέ, Έβανς, Γερομιχαλό, Γκάτζιο και Τουτζιαράκη, από τους οποίους και θα επιλέξει τη δωδεκάδα της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως οι Τρέβορ Ρέλεφορντ και Λάνγκστον Χολ φόρεσαν πέρυσι τη θαλασσί φανέλα.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΚΑΕ Προμηθέας απευθύνει κάλεσμα στους πατρινούς φιλάθλους να δώσουν «παρών» στο «Τόφαλος», ενισχύοντας τις προσπάθειες του πατρινού συγκροτήματος να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φ.α., ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει την ομάδα του Μάκη Γιατρά στα ψηλά της βαθμολογίας. Τα εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της πατρινής ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, οι πατρινοί φίλαθλοι παρακαλούνται να βρίσκονται στο «Τόφαλος» τουλάχιστον 30’ με 45’ πριν από το τζάμπολ. Ραντεβού στο «Τόφαλος»!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ