21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σαλούστρος: «Έχει ισχυροποιηθεί πολύ το BCL»

Την άποψη ότι το Basketball Champions League έχει εξελιχθεί πια στη δεύτερη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση και ότι ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο, εξέφρασε ο Χρήστος Σαλούστρος που μίλησε για τη σεζόν που αρχίζει για το Περιστέρι.

 


Ο διεθνής φόργουορντ που μπαίνει στη δεύτερη αγωνιστική του περίοδο με την ομάδα του Περιστερίου, είπε σχετικά με το BCL αλλά και τη δουλειά που θα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του: «Το Basketball Champions League κατά την άποψη μου είναι το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα μετά την Ευρωλίγκα. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ η διοργάνωση, ο όμιλος ο δικός μας, αλλά και γενικότερα οι ομάδες που συμμετέχουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήρθαν στην διοργάνωση πολλές ομάδες από το EuroCup. Τα μπόνους είναι καλύτερα, η διοργάνωση είναι καλύτερη, οπότε θεωρώ ότι ανεβαίνει το επίπεδο και πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας να γίνουμε μια συμπαγής ομάδα, όλα τα παιδιά που έμειναν ξέρουν τι θέλει η ομάδα, τι ζητάει, προκειμένου να βάλουμε και τους καινούργιους παίκτες στο πλαίσιο και την λογική της ομάδας. Και αν έχουμε υγεία, που είναι το πιο σημαντικό αγαθό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» ειπε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου.

 


Μιλώντας για την κατάσταση που υπάρχει στους «κυανοκίτρινους», σημείωσε: «Είμαστε πολύ καλά. Εγώ είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι παίκτες που αξίζουν. Έχει γίνει η στελέχωση της ομάδας με κριτήρια και μπασκετικά και εξωμπασκετικά, όσον αφορά δηλαδή τον χαρακτήρα, και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ» ενώ στάθηκε και στο γεγονός του μεγάλου διαστήματος αγωνιστικής απραξίας: «Η αποχή έξι μηνών είναι πάρα πολύ μεγάλη, δεν θέλουμε να έχουμε παράπλευρες απώλειες στο κομμάτι της υγείας. Δουλεύουμε εδώ και δυο ημέρες και συνεχίζουμε. Χαμηλά το κεφάλι, χαμηλά η μπάλα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε στο γήπεδο».


Το Περιστέρι συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του απόντος του Γάιου Σκορδίλη που εκτιμάται ότι θα μπει στο παρκέ αύριο ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θα υποδεχτούν την Κυριακή στην Αθήνα τον Αμπντούλ Γκάντι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ