20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σακ σε Γκριν: «Είσαι πολύ μικρός, σταμάτα το»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σακίλ Ο'Νιλ μετά τα λεγόμενα του Ντρέιμοντ Γκριν ότι θα κατέστρεφε μαζί με τον Στεφ Κάρι τον άλλοτε παίκτη των Λέικερς στο πικ εν ρολ και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε στις δηλώσεις του.

Πάντα στις δηλώσεις του ο Σακίλ Ο'Νιλ είναι αρκετά απολαυστικός και χειμμαρώδης αλλά αυτή τη φορά είχε το έναυσμα για να προχωρήσει στις εν λόγω δηλώσεις κατά του Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο άλλοτε All Star σέντερ βρέθηκε στην εκπομπή “SiriusXM NBA Radio" και υποστήριξε: «Οκ, στη σύγχρονη εποχή ο Ντρέιμοντ θα ήταν στο παιχνίδι για αυτούς επειδή δεν θα φορτωνόταν με τρία γρήγορα φάουλ. Πάμε τώρα στη δική μας γενιά. Δεν θα παίζαμε καν με τους Ουόριορς επειδή θα ήταν στην έκτη, έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας. Υπήρχαν οι Λέικερς, το Σαν Αντόνιο, το Σακραμέντο, έπαιζε ο Γκαρνέτ, είχαμε τους Τζαζ, τους Μπλέιζερς. Δεν θα ήταν οι Ουόριορς παράγοντας» ενώ συνέχισε:

«Θα παγιδεύαμε τον Στεφ, θα τον υποχρεώναμε να σουτάρει κι αν κατάφερνε να ξεφύγει, θα έλεγα στον συμπαίκτη μου Ντέρεκ Φίσερ: ξέρεις κάτι; Ο Στεφ έχει αρχίσει να γίνεται “καυτός”. Άστον να έρθει προς εμένα στη ρακέτα. Εκεί θα του ακουμπούσα τον… πωπό δύο-τρεις φορές και δεν θα ξαναπλησίαζε. Άκου Ντρέιμοντ. Έχεις υψηλή αξιολόγηση αλλά σταμάτησε το κύριε Ντρέιμοντ. Είσαι μικρός, πολύ μικρός. Κόψε το λοιπόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ