18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σακελλαρίου: «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό» (pic)

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Άρη και θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο Αλεξάνδρειο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο 30χρονος γκαρντ αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρίνων» και με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του και τη συνεργασία του με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με το Νίκο Γκάλη: «Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για εμένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για εμένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα✊?? #arisbc #basketball #arisbc19_20 #emperor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Vaggelis Sakellariou,MD (@vsak_9) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ