25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σακελλαρίου: «Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε»

Υποχρεωμένος να παλέψει κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, είναι ο Πανιώνιος όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής του στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τους «πρασίνους» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, την Κυριακή (11/03, 17.00) για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο θα επιχειρήσει να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί όπως έγραψε ο 28άχρονος γκαρντ/φόργουορντ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μοιάζει να είναι διαχειρίσιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα κάνουμε αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πάντα. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια στα οποία στοχεύουμε, όπως είναι ξεκάθαρο και ότι δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για καμία αναμέτρηση και πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν οι αντίπαλοι μας δώσουν την ευκαιρία να την αρπάξουμε.

Σε κάθε αγώνα έχεις να κερδίσεις πολλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του. Υπάρχουν και νέοι παίκτες στην ομάδα που χρειάζεται να προσαρμοστούν στις συνθήκες του παιχνιδιού μας. Θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια ώστε να πάρουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ