18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σακελλαρίου για Παναθηναϊκό και Λούντζης προς Λαύριο

Μια... ιδιόρρυθμη "τράμπα" είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της στο μεταγραφικό παζάρι, με εμπλεκόμενους δύο παίκτες και τρεις ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο θέλει τον Μιχάλη Λούντζη να συνεχίζει τον δανεισμό του, στο Λαύριο αυτή την φορά και τον Παναθηναϊκό που θα θέλει έναν παίκτη για να γεμίσει το ρόστερ για το φορτωμένο του πρόγραμμα, να "σημαδεύει" τον Βαγγέλη Σακελλαρίου ο οποίος αναζητά μια στέγη πιο.. φιλόξενη από τον Πανιώνιο όπου νιώθει ανεπιθύμητος.

Το "τριφύλλι" έχει δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ με εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, όμως έχει στο δυναμικό του και παίκτες που δεν φόρεσαν την φανέλα του την περασμένη σεζόν, όπως ο Μιχάλης Λούντζης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στον σχεδιασμό που έχει γίνει για την επόμενη σεζόν, σε ό,τι αφορά τον Λούντζη εκτιμήθηκε ότι θα είναι καλύτερο να πάει κάπου να παίξει άλλη μια χρονιά, ανήκοντας στον Παναθηναϊκό και ήδη το Λαύριο τον έχει... πρεσάρει ασφυκτικά και οι κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον Χρήστο Σερέλη τον έχουν πείσει ότι θα βγει κερδισμένος από μια τέτοια συνεργασία.

Επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό, το ρόστερ θέλει βάθος με τις διπλές και υποχρεώσεις και τις αυξημένες απαιτήσεις και το βαθύ ρόστερ θέλει και παίκτες για δεύτερους ρόλους. Πιθανότατα αυτή η απαίτηση να φέρνει άλλους παίκτες στο μυαλό πολλών, όμως αφού  παρουσιάστηκε διαθέσιμη η περίπτωση του αρχηγού του Πανιώνιου, μετά από ένα καλό πρωτάθλημα, δεν άφησε αδιάφορους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Πασκουάλ.

Ο Σακελλαρίου νιώθει από καιρό βαρύ το κλίμα στην Νέα Σμύρνη, πληρώνοντας ουσιαστικά την μεγάλη κόντρα των οπαδών του Πανιώνιου με τον πεθερό του χρηματοδότη Σταύρο Αλευρογιάννη και δεν... ενθουσιάζεται στην σκέψη να συνεχίσει με αυτό το βάρος.  Η προοπτική του Παναθηναϊκού προφανώς και θα τον ενθουσιάζει ως ευκαιρία καριέρας και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και το όλο σκηνικό δείχνει να "δένει" από όλες τις πλευρές και να έχει καλές πιθανότητες ολοκλήρωσης.

Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια από τις λεγόμενες "εμπορικές" κινήσεις του καλοκαιριού, πόσω μάλλον του Παναθηναϊκού που έχει σαρώσει φέτος, αλλά και για το Λαύριο η ενίσχυση αναμένεται σημαντική, αλλά και για τον Πανιώνιο κεντρίζεται το ενδιαφέρον, αφού σε μια περίοδο που προσπαθεί να χτίσει ομάδα από το μηδέν το να φύγει ένας παίκτης με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή σεζόν δημιουργεί κενό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ