24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σακίλ: «Ο Λεμπρόν είναι ο Τζόρνταν και ο Κόμπι μαζί»!

O Σακίλ Ο' Νιλ κάθε φορά που θα μιλήσει σίγουρα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει και αυτό έκανε σε μία ακόμη συνέντευξη όπου μεταξύ όλων των άλλων έμπλεξε το εγκώμιο του Λεμπρόν του Κόμπι και του Τζόρνταν.

Στην αρχή της συνέντευξης ο άλλοτε σέντερ των Λέικερς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πένι Χάρνταγουεϊ, με τον οποίο έπαιξα μαζί στο Ορλάντο, ήταν ένας μικρός Μάτζικ και εγώ ήμουν ένας νεαρός Καρίμ. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας νεαρός Μάικλ Τζόρνταν, πριν γίνει Μάικλ Τζόρνταν. Και ο ΛεΜπρoν ήταν και οι δύο μαζί! Και Ο Ουέιντ ήταν από τη πλευρά του ένας Κόμπι. Θα το πω κάπως έτσι».

Είναι ένας από τους παίκτες που ξέρει πολύ καλά τη θέση του πενταριού και στη συνέχεια μίλησε για τους παίκτες της νέας γενιάς που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση χαρακτηρίζοντάς τους soft:

«Εξαρτάται πώς βλέπεις τους ψηλούς. Πλέον, ψηλός μπορεί να είναι ο οποιοδήποτε σε μία πεντάδα, έτσι; Ακούω κόσμο να λέει πως οι ψηλοί πλέον μπορούν αν σουτάρουν. Το παιχνίδι εξελίσσεται. Για εμάς τους παλαιότερους, δεν φαίνεται έτσι. Βλέπουμε ότι είναι πιο soft. Επειδή οι παίκτες δεν θέλουν να βγουν στο γήπεδο και να χτυπηθούν. Το οποίο είναι ΟΚ. Νέα εποχή, νέα γενιά. Δεν μπορώ να τους πω εγώ πώς να παίξουν ή τί να κάνουν» ήταν τα λόγια του Σακίλ Ο' Νιλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ