23.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Σίτο για Τσεντεβίτα, Ντουράν για Μπανταλόνα

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο κομμάτι των μεταγραφών, αλλά όλα δείχνουν πως την παράσταση ενδεχομένως να κλέψουν οι κινήσεις στους πάγκους των ομάδων. Οι πρώτες φήμες έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ και οι πρώτες συμφωνίες έχουν αρχίσει να γίνονται. Από την Ισπανία υπάρχουν νέα και στις δύο κατηγορίες και αφορούν τον Κάρλες Ντουράν και τον Σίτο Αλόνσο.

Ο Σίτο Αλόνσο, για να αρχίσουμε από τον δεύτερο, θεωρήθηκε από τους Ισπανούς το επόμενο μεγάλο όνομα στους πάγκους. Και δικαιολογημένα, αφού είχε μια ανοδική πορεία, είχε μια επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο της Μπιλμπάο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με την Μπασκόνια δεν τα πήγε και άσχημα, αλλά από την αρχή το... γλυκό δεν «έδεσε» και οι δύο πλευρές χώρισαν στο τέλος της χρονιάς. Με την Μπαρτσελόνα η χρονιά δεν τελείωσε. Η συνεργασία τους διακόπηκε και τη θέση του πήρε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Η πρώτη ομάδα που κυκλοφόρησε πως του έκανε πρόταση είναι η Τσεντεβίτα από την Κροατία, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα συνεχίσει με τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Κάρλες Ντουράν έδωσε τα χέρια με την Χοβεντούτ Μπανταλόνα που φαίνεται να είναι η ομάδα που του ταιριάζει. Το κοινό σημείο αναφοράς με τον Αλόνσο είναι η Μπιλμπάο. Πήγε στη χώρα των Βάσκων με φιλοδοξίες, αλλά η ομάδα έμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού και τελικά έπεσε. Λίγο νωρίτερα είχε απολυθεί, για να επιστρέψει στη θέση του στην Μπανταλόνα, την οποία οδήγησε στην σωτηρία. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια για δύο ακόμη χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ