21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίσκος: «Επηρεαστήκαμε από τον τραυματισμό του Χατζή»

«Ραντεβού» με την ατυχία είχε για ακόμα μία φορά ο Ορφέας Νέου Σκοπού, με αποτέλεσμα να χάσει από την Ευκαρπία στην έδρα του, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζής αποχώρησε τραυματίας μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς, έχοντας υποστεί διάστρεμμα, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Κωνσταντίνος Σίσκος μετά το τέλος του ματς: «Η ατυχία είναι η απώλεια του Χατζή για ακόμη μία φορά, δυστυχώς έχουμε φθάσει στην 6η αγωνιστική και ακόμα η ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί πλήρης, πάντα έχουμε έναν τραυματία που είναι και μέλος της πεντάδας. Ειδικά κόντρα στην Ευκαρπία φάνηκε η απειρία των συναισθημάτων μετά τον τραυματισμό του Χατζή, τα παιδιά επηρεάστηκαν πάρα πολύ κι εγώ έχω επηρεαστεί, γιατί δεν πίστευα σε τόση ατυχία για την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα βασικό στέλεχος της ομάδας μας, που μπορεί να δώσει την πνοή στα παιδιά και την ψυχολογία με την εμπειρία που έχει».

Μάλιστα, αυτός είναι ο δεύτερος φετινός τραυματισμός του 27χρονου γκαρντ, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την κατάστασή του να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες ύστερα από τις νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Ο προπονητής του Ορφέα Ν. Σκοπού, πάντως, κοιτάει ήδη μπροστά. Όπως πρόσθεσε: «Δυστυχώς πρέπει να προχωρήσουμε, να κερδίσουμε εμπειρίες, να δουλέψουμε σκληρά».

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Ευκαρπία, και την ήττα των Σερραίων, πρόσθεσε: «Τα παιχνίδια αυτά είναι δυνατά για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε, με τέτοιους αντιπάλους δύσκολους που βάζουν κόντρες στα παιδιά, που τους βάζουν ταχύτητες να αντεπεξέλθουν και προσπαθούν πάρα πολύ να πετύχουν μια καλή άμυνα ή να βάλουν ένα καλό καλάθι. Από εκεί προέρχεται και η βελτίωση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για αυτά τα παιδιά, γιατί ξέρω και φάνηκε και την Κυριακή (19/11) ότι παίζουν με την ψυχή τους. Μου άρεσε η αντίδραση που είχαν στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου, προχωράμε και ό,τι γίνει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ