26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Σίξερς: “Στο σφυρί” ο Μπεν Σιμονς! (vid)

Διαθέσιμος προς ανταλλαγή φαίνεται πως είναι ο Μπεν Σίμονς, με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να ψάχνουν να "ξεφορτωθούν" το βαρύ συμβόλαιο ενός παίκτη που προβληματίζει με την απόδοσή του!

Όπως αναφέρει ο πολύ έγκριτος δημοσιογράφος του Athletic, Σαμς Χαράνια, αλλά και ο Μαρκ Στάιν των New York Times, η ομάδα των Σίξερς έχει προβληματιστεί πολύ από την απόδοση του Σίμονς την τελευταία σεζόν, με αποκορύφωμα την προβληματική εμφάνισή του στα φετινά πλέιοφς και στην σειρά με τους Ατλάντα Χοκς, που είδε τους Σίξερς να αποκλείονται στο έβδομο παιχνίδι. 

Ο Σίμονς συγκεντρώνει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα από ομάδες που δεν μπορούν να "κεντρίσουν" έναν καλό ελεύθερο παίκτη στην αγορά των ελευθέρων παικτών. Ο Σίμονς έχει ακόμα 4 χρόνια στο συμβόλαιό του, αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, και αυτού του είδους οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν έναν παίκτη που δεν έχει πιάσει τα 25 του χρόνια ακόμα και φυσικά θα μπορούν να τον έχουν ως βασικό κομμάτι του χτισίματός τους. Ήδη ομάδες όπως το Κλήβελαντ, το Τορόντο, η Ιντιάνα, η Μινεσότα και το Σακραμέντο έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για τον Αυστραλό, όμως ο Ντάριλ Μόρεϊ δεν πρόκειται να βιαστεί.

Απαίτηση της Φιλαδέλφεια είναι ένα πακέτο αντάξιο ενός all-star παίκτη, είτε με κάποιον άλλο All-Star είτε με αρκετούς παίκτες αξίας, καθώς στόχος των Σίξερς είναι η διεκδίκηση της κορυφής. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το καλοκαίρι το όνομα του Σίμονς δεν πρόκειται να φύγει από τις μεταγραφικές συζητήσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=-EHA4UhYuQY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ