21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σίξερς: Πρόβλημα στο μηνίσκο για Εμπίντ, χάνει το Game 5! (pic)

Μία μικρή ρήξη στον μηνίσκο παρουσίασαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Τζοέλ Εμπίιντ, ύστερα από τον τραυματισμό του στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Εκτός από το αποψινό Game 5 της σειράς, με ιδιαίτερη προσοχή θα παρακολουθείται η κατάστασή του για την συνέχεια των πλέιοφς.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φιλαδέλφεια, ο Καμερουνέζος σούπερ σταρ αναμένεται να είναι εκτός αποστολής για το αποψινό πέμπτο παιχνίδι της σειράς με την Ουάσιγκτον. Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη μετά τον τραυματισμό του στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, έδειξαν πως υπάρχει μερική ρήξη στον μηνίσκο του δεξιού γονάτου του, ένα πρόβλημα που πλέον χρειάζεται πολύ προσεκτική παρακολούθηση και διαχείρηση.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός χαρακτηρίστηκε ως βραχυπρόθεσμος από τους Σίξερς, όμως δεν τον κάνει και επιπόλαιο. Η μερική ρήξη μηνίσκου είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, η οποία θέλει προστασία για να μην οδηγήσει σε σοβαρότερο πρόβλημα και οδηγήσει τον σούπερ σταρ της Φιλαδέλφεια σε πολύμηνη απουσία. Ο Εμπίντ θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, και όπως είναι λογικό, η συμμετοχή του στην έκτη αναμέτρηση θα κριθεί από την κατάσταση του τραυματισμού του και αν έχει υποχωρήσει το πρήξιμο.

https://twitter.com/sixers/status/1400135309606768650



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ