23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σίξερς: Προπονήθηκε μεν, αλλά… (vids)

Νέο… επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ που διαδραματίζεται στη Φιλαδέλφεια, μεταξύ των Σίξερς και του Μπεν Σίμονς.

Οι δύο πλευρές έχουν ρίξει γέφυρες το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά, λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα. Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ όχι απλώς πέρασε πρόσφατα από τεστ κορονοϊού στο «Wells Fargo Center», αλλά εντάχθηκε και στην ομάδα, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία.

Ο Αυστραλός, αν και θα ήθελε να ανταλλαχθεί ώστε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τους 76ers και, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ακολούθησε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμά τους. Από τον οργανισμό δίνουν πως έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση κι αυτό αποτελεί μια καλή δικαιολογία για να μην αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς (21/10, 03.00) στο «Smoothie King Center», κάτι άλλωστε που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς, από την πλευρά του αρκέστηκε να δηλώσει: «Όταν είναι έτοιμος θα παίξει». Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους δύο ημέρες μετά, με αντίπαλο τους Μπρούκλιν Νετς (23/10, 02.30), κι απομένει να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση του κόσμου τους απέναντι στον 25άχρονο Σίμονς.

https://www.youtube.com/watch?v=Dehw2R8P7T8

https://www.youtube.com/watch?v=3FHKMeGm_54



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ