23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σίξερς: Ο Εμπίντ νίκησε Ντουράντ και Χάρντεν (vids)

Στις τρεις διαδοχικές νίκες έφθασαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, που επιβλήθηκαν με 110-102 των Μπρούκλιν Νετς μες στο «Barclays Center».

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν και πάλι εντυπωσιακός, με 34π. και εφτά ριμπάουντ, με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να έχει άλλους 25π., εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, το Σεθ Κάρι 17π. και έξι ασίστ, τον Αντρέ Ντράμοντ 10π. και ισάριθμα ριμπάουντ και τον Τομπάιας Χάρις να μένει στα χαμηλά με 4/14 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 9π., έξι ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ.

O Καμερουνέζος φόργουορντ/σέντερ έκανε και νόημα στον Κέβιντ Ντουράντ να γυρίσει... σπίτι του, αν και μετά το τέλος του ματς τον εκθείασε, λέγοντας: «Εάν υπάρχει ένας παίκτης που είναι πιο ταλαντούχος από εμένα, αυτός είναι σίγουρα ο KD. Τον σέβομαι πολύ, θαυμάζω το παιχνίδι του. Είμαστε ανταγωνιστικοί, κάθε νίκη μετράει, επομένως είναι ωραίο να κερδίζεις τους καλύτερους στην περιφέρεια».

Ο Κέβιν Ντουράντ βγήκε από το πρωτόκολλο κορονοϊού και πάτησε και πάλι παρκέ, «σταματώντας» στους 33π., τα έξι ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ. Επίσης 33π. μαζί με δεκατέσσερα ριμπάουντ και δέκα ασίστ είχε ο «τριπλός» Τζέιμς Χάρντεν και 12π. με οκτώ ριμπάουντ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ για τους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι πάντως παρέμειναν στην κορυφή της Ανατολής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ