25.2 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Σίξερς: Ηγέτης Εμπίντ, έλαμψαν τα αδέρφια Βάγκνερ (vids)

Την όγδοη νίκη τους στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους σημείωσαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς στο «Wells Fargo Center», με 111-99 επί των Μπόστον Σέλτικς.

Ο Τζόελ Εμπίντ ηγήθηκε και πάλι των 76ers με 25π., δεκατρία ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να έχει άλλους 23π. και πέντε ασίστ, τον Τομπάιας Χάρις 17π. και εννέα ριμπάουντ και το Σεθ Κάρι επίσης 17π. και εφτά ασίστ.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 20π., έντεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με 12π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ο Τζέιλεν Μπράουν με 21π. με 7/18 σουτ εντός παιδιάς και ο Πέιτον Πρίτσαρντ με 17π. ξεχώρισαν για τους Βοστωνέζους.

Στις νίκες επέστρεψαν και οι Ορλάντο Μάτζικ και οι Ντιτρόιτ Πίστονς. Οι πρώτοι κέρδισαν με 116-109 τους Σάρλοτ Χόρνετς μες στο «Spectrum Center» χάρη στους 26π. του Μόριτζ Βάγκνερ και τους 19π., τα έξι ριμπάουντ και τις εφτά ασίστ του Φρανζ Βάγκνερ. Ο Γκάρι Χάρις είχε άλλους 18π. και ο Τσούμα Οκέκε περιορίστηκε στους 6π., πήρε όμως δέκα ριμπάουντ. Έτσι, διέκοψαν αρνητικό σερί δέκα ηττών.

Από τις «σφήκες» ο Λα Μέλο Μπολ τελείωσε με 23π., τέσσερα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και τρία κλεψίματα, ο Μάιλς Μπρίτζες με 20π., ο Τέρι Ροζίερ με 19π., οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ με 18π. και ο Μέισον Πλάμλι ήταν «διπλός» με 10π. και ισάριθμα ριμπάουντ.

Τα «πιστόνια», από την πλευρά τους, ξεπέρασαν με 103-87 το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς στη «Little Caesars Arena», με τον Τρέι Λάιλς να έχει 21π. και εφτά ριμπάουντ, τον Κέιντ Κάνινγκχαμ 18π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ και το Χαμιντού Ντιάλο άλλους 18π. και έξι ριμπάουντ.

Ο Φρεντ Βαν Βλιτ που έκανε double double με 24π. και δέκα ασίστ, όπως και ο Πασκάλ Σιάκαμ με 23π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχα να επιδείξουν οι «πτερόσαυροι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ