14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σίξερς: Δικός τους ο Αντρέ Ντράμοντ (pic+vid)

Η Free Agency του NBA μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυναμικά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όμως καθώς... κοπάζει το πρώτο κύμα, συνεχίζουν να γίνονται σημαντικές μετακινήσεις αθλητών, με τον Άντρε Ντράμοντ να αφήνει το Λος Άντζελες και να πηγαίνει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς του "αντιπάλου" του, Τζοέλ Εμπίντ.

Οι Σίξερς ήταν από τις πλέον ήσυχες ομάδες της πρώτης ημέρας μεταγραφικής δράσης στο NBA, καθώς απείχαν από την υπογραφή παικτών, ενώ προσπαθούσαν την ίδια ώρα να βρουν ένα πακέτο ανταλλαγής ώστε να φύγει από πάνω τους το "βάρος" του συμβολαίου του Μπεν Σίμονς. Εν τέλει, η ομάδα από την "πόλη της αδερφικής αγάπης", έκανε την πρώτη σημαντική της κίνηση για αυτό το καλοκαίρι, αποκτώντας για την επόμενη σεζόν τον Αντρέ Ντράμοντ. Με αυτή τη μετακίνηση ολοκληρώνεται μία άτυπη "ανταλλαγή", καθώς το αντίθετο δρομολόγιο έκανε λίγες ώρες πριν ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος επέστρεψε στους Λέικερς.

https://twitter.com/wojespn/status/1422604187158949899

Ένας ψηλός με έφεση στα "εντυπωσιακά" στατιστικά κατορθώματα (αν και την ίδια ώρα έχει κατηγορηθεί για έλλειψη ουσίας στο παιχνίδι του), ο Ντράμοντ έρχεται να πλαισιώσει τον Τζοέλ Εμπίντ και να φτιάξουν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο ψηλών, με στόχο να κάνουν το βήμα παραπάνω και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος. Αυτό που κάνει πάντως εντύπωση σε αυτήν την κίνηση είναι το πως θα ταιριάξουν μαζί δύο ψηλοί παίκτες που για αρκετά χρόνια ήταν "άσπονδοι" αντίπαλοι. Ο Αντρέ Ντράμοντ και ο Τζόελ Εμπίντ αρέσκονταν στο διαρκές trash talking μεταξύ τους, καθώς λόγω της κοινής παρουσίας τους στην Ανατολή, ιδιαίτερα στα χρόνια παρουσίας του Ντράμοντ στους Πίστονς, οι αψιμαχίες τους εντός και εκτός παρκέ ήταν διαρκείς.

Δείτε φωτογραφίες αλλά και στιγμές από την εντός και εκτός παρκέ κόντρα τους:

https://www.youtube.com/watch?v=dHITWTVZU_g

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1422605016901238790



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ