18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σίξερς: Έντονη κριτική σε Σίμονς επειδή πάσαρε (vid)

Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε ο Μπεν Σίμονς στο «Wells Fargo Center», στον έβδομο ημιτελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ ανάμεσα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Ατλάντα Χοκς.

Τα βλέμματα πάνω του συγκέντρωσε ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, αλλά για λάθος λόγο. Ο Αυστραλός, που βρίσκεται στους 76ers από το 2016, δέχθηκε φέτος έντονη κριτική από τους φιλάθλους, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα και στο τελευταίο παιχνίδι για τη σεζόν 2020-2021, όταν βρέθηκε σε θέση βολής κάτω από το καλάθι, αλλά αντί να καρφώσει επέλεξε να πασάρει στο Ματίς Θάιμπουλ, ο οποίος κέρδισε φάουλ και με 1/2 βολές μείωσε σε 88-87, 3.29’’ πριν από τη λήξη.

https://www.youtube.com/watch?v=4BHRLuyXJu8

Ο ίδιος εξήγησε πως φοβήθηκε πως ο Ντανίλο Γκαλινάρι τον ακολουθούσε, με κίνδυνο να τον κόψει, κι έτσι επέλεξε τη «σίγουρη» λύση της πάσας. Λίγο αργότερα, ήρθαν και οι δηλώσεις του προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος εμφανίστηκε προβληματισμένος από την απόδοσή του και ξεκαθάρισε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα. Σε ερώτηση για το εάν είναι ένας πλέι μέικερ που μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα στον τίτλο παραδέχθηκε o 59χρονος κόοτς: «Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, αυτήν τη στιγμή. Δεν ξέρω την απάντηση. Αλλά ακόμα πιστεύω σε αυτόν. Ωστόσο, έχουμε δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να τον βάλουμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε πολύ».

https://www.youtube.com/watch?v=nDnx558IIqg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ