20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σίνγκλετον: Το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς

Αναντόλου Έφες και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πέμπτη φορά στη σειρά των play offs της Ευρωλίγκας. Αύριο (4/5, 20.45) στην Κωνσταντινούπολη θα δοθεί ένα ακόμη εισιτήριο για το Final Four της Κολωνίας. Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και ο νικητής θα ταξιδέψει στη Γερμανία.
Ο Κρις Σίνγκλετον χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα ως τον "μεγαλύτερο της χρονιάς: "Είναι με διαφορά το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Δουλέψαμε όλο το χρόνο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μια νίκη μας πηγαίνει στο σημείο που θέλαμε να βρισκόμαστε από την αρχή της σεζόν. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό, δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουν πως παίζουμε και ξέρουμε πως παίζουν. Όποιος αφήσει τα περισσότερα στο παρκέ θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά από το να γίνει Βασιλιάς της Ευρώπης".
Ο προπονητής του Εργκίν Αταμάν συγκλίνει στις δηλώσεις του με τα όσα είπε ο αθλητής του: "Παίζουμε μια μεγάλη σειρά. Κάποιες φορές το διασκεδάσαμε πάρα πολύ, κάποιες φορές χάσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά αξίζουμε να κλείσουμε αυτή την ιστορία με το μπάσκετ που παίξαμε τις τελευταίες τρεις σεζόν. Καμία μεγάλη επιτυχία δεν έρχεται εύκολα. Σεβόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Πάμπλο Λάσο, πάρα πολύ, αλλά έχουμε παράλληλα και εμπιστοσύνη σε εμάς. Θα νικήσουμε και η διαδρομή μας προς το τρόπαιο θα συνεχιστεί".
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ