17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σίμτσακ: “Ευκαιρία να βγάλουμε παιδιά για το μέλλον” (vid)

Ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν αυτός που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού στον σημερινό αγώνα με το Λαύριο. Οι "πράσινοι" νίκησαν απόντος του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη και πήραν την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. 

"Tα συναισθήματα είναι πολύ έντονα", παραδέχθηκε ο Σίμτσακ και πρόσθεσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση έστω και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες και προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα. Το κλειδί ήταν η ένταση που βγάλαμε στην άμυνα. Με την είσοδο του Πέρι στο παιχνίδια ανεβάσαμε την ενέργειά μας και πασάραμε πολύ καλά την μπάλα, είχαμε 4-5 πάσες σε κάθε επίθεση Όλοι είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, ειδικά μετά από μια τόσο δύσκολη ήττα".

Για τη χρησιμοποίηση στο παιχνίδι των "μικρών" Μαντζούκα και Αβδάλα σήμερα, τόνισε: "Είναι κάποια παιδιά που τα πιστεύουμε, είναι το μέλλον της ομάδας και στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή είναι καλή ευκαιρία να βγάλουμε κάποια παιδιά για το μέλλον".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ