14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σίμος : «Δεν μας σεβάστηκαν οι διατητές»

Με πολλά παράπονα έφυγε από το κλειστό της Κοκκινιάς η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής ηττήθηκε από τη Νίκη Αμαρουσίου με 74-70.

Ο Γιώργος Σίμος είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του ανέφερε : «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτοί ήμασταν εμείς , καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ, χτίζοντας διαφορές από +10 ως και 14 πόντους» για να προσθέσει :

«Ωστόσο έχουμε πολλά παράπονα από τους διαιτητές, οι οποίοι δεν μας σεβάστηκαν, και κάθε φορά που κάποιος παίκτης μας ανέβαζε απόδοση, άμεσα τον φόρτωναν με φάουλ, με αποτέλεσμα, ο πίνακας να μοιάζει με Χριστουγεννιάτικο δέντρο, και σε φάσεις της αναμέτρησης που δεν κυνηγούσαμε εμείς το σκορ, αλλά οι αντίπαλοι. Φυσικά δεν είμαστε χθεσινοί στον χώρο, το περιμέναμε, αλλά όχι και με αυτόν τον τρόπο. Στην πολύ κακή απόδοση των διαιτητών δεν έχει σχέση η πολύ καλή ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, από την οποία είχαμε μια εξαιρετική φιλοξενία και τους ευχαριστούμε για αυτό. Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά, έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά, και αυτά τα παιχνίδια είναι το καλύτερο μάθημα για το μέλλον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ