24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σίμονς: Ερωτηματικό για την Εθνική Αυστραλίας

Ο Μπεν Σίμονς βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα μετά τον αποκλεισμό των Φιλαδέλφεια Σίξερς από τους Ατλάντα Χοκς από τους ημιτελικούς της Ανατολής. Συμπαίκτες, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής του δεν δίστασαν να στρέψουν το βλέμμα προς αυτόν όταν άρχισε να γίνεται κουβέντα για τις αιτίες του αποκλεισμού.

Ο Σίμονς έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων και στο παρελθόν, καθώς δεν είναι και ο τυπικός σταρ του ΝΒΑ. Δεν είναι ο "φαντεζί" τύπος, δεν είναι αυτός που θα βάζει 30άρες κάθε βράδυ... Είναι αυτός που θα μοιράσει την μπάλα, θα φροντίσει για τους συμπαίκτες του και αν χρειαστεί θα σκοράρει. Το σουτ είναι αυτό που μπαίνει ξανά και ξανά σε συζητήσεις.

Ο Nτοκ Ρίβερς είπε πως ο Σίμονς είναι έτοιμος να δουλέψει το καλοκαίρι για να βελτιώσει το σουτ του και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που αμέσως έβαλε ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του για την Εθνική Αυστραλίας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συμπαίκτες του από τα "καγκουρώ" τονίζουν πως το καλύτερο γι αυτόν είναι να βρεθεί σε περιβάλλον όπως αυτό της Εθνικής Αυστραλίας, όπου θα έχει στήριξη, θα ξαναβρεί την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και θα βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που τον πιστεύουν. Η απόφαση είναι δική του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ